Raportit

Yleistä raporteista

Raportit

Raportit–välilehdellä koostetaan erilaisia raportteja sovelluksen tiedoista käyttäjän valitsemassa tulostusmuodossa.

Raporttien painikkeen ? -ikonista löytyy lisätietoja sen koostamiseen liittyen.

Valmiita raporttipohjia luodaan tarvittaessa asiakaskohtaisesti läpi käytyjen ja kunkin käyttäjän tarpeiden mukaisesti esim.

• Kirjanpitoon
  • Laskutukseen
  • Tilausmääriin
  • Myyntimääriin liittyen

Raportin hakukriteerien määrittely

Raportit

Raporttipohjan valinnan jälkeen määritellään tarkemmat hakukriteerit tietojen listausta varten esim.

• syöttämällä itse haluttu hakuaikavälin alku- ja loppupäivät
  • Raportin haluttu tulostustapa (näytölle, PDF:lle, taulukkoon)
  • Kirjaisinkoko, jolla voi esim. pienentää fonttia, mikäli haetut tiedot eivät mahdu siististi haetulle raportille
  • Raportin ulkoasu (ruudukolla tai ilman), jolla voi häivyttää näkyvistä raportin taustataulukoinnin rajaviivat
  • muita valintoja raporttikohtaisesti (esim. laskun tila Maksamattomat tilaukset -raportissa)

Tee raportti –painike tuottaa varsinaisen raportin tulostustavan mukaisesti

• Raportti ilmestyy näytölle
  • Ilmestyy linkki raportin lataamiseen Excel-taulukkoon
  • Ilmestyy linkki raportin lataamiseen PDF-tulosteeksi

Raportit

Näytä raportin kuvaus -painikkeesta saat näkyviin lisätietoa raportin luomiseen liittyen.

Esimerkkejä raporteista

Voimassaolevat tilaukset –raportille koostetaan aktiiviset Tilaustuotteet kappalemäärineen.

Raportit

Laskujen kaikki tiedot -raportilla listataan oikeellisten laskujen lisäksi myös tiedot puuttuvista Tilaus- & Myyntituotteiden tili-/tiliöintimäärityksistä.

Raportit

Laskut joiden tiliöinneissä virheitä –raportti listaa vain laskut, joissa on virheellisiä tiliöintejä.

Raportit

Myynnit myyjittäin –raportille koostetaan kaikki hakuaikavälillä myydyt ilmoitusvaraukset myyjittäin jaoteltuina.

Raportit