Etusivu

Etusivun hakuehdot

Asiakkaita hallinnoidaan Etusivulla, jonka kautta voi hakea henkilöitä ja yrityksiä antamalla mm. asiakasnumeron tai nimen, esim. syöttämällä "Antti" hakukenttään ja klikkaamalla Hae –painiketta, niin saa listauksen näkyviin kaikista asiakkaista joiden nimessä esintyy "Antti". Alla olevassa kuvassa näet esimerkin mukaisen hakutuloksen (huom. tiedot ovat kuvitteellisia, eivät oikeiden ihmisten tietoja).

Etusivu - Haku

Asiakasrekisteristä voi hakea henkilöitä, yrityksiä tai yhteisöjä mm. seuraavilla hakuehdoilla:

• Asiakasnumero
  • Yrityksen nimi
  • Yrityksen Y-tunnus
  • Sukunimen alku
  • Sähköpostiosoite
  • haluamallaan Lasku-, Tilaus- ja Varausnumerolla siihen liittyvät asiakastiedot

Voi myös hakea koko nimellä esim: Virtanen Pekka.

Haun muodostamassa listassa näet erinäisiä asiakkaita koskevia tietoja:

• Asiakasnumeron
  • Nimen ja yrityksen
  • Osoitteen
  • Sähköpostin ja puhelinnumeron

Listauksessa on myös tilausmyynti- ja ilmoitusmyyntikohtaiset sarakkeet.

Tilausmyyntiä koskevat tiedot

• Mikäli asiakkaalla on voimassa olevia tilauksia, ne näytetään Nykyiset ja tulevat tilaukset -sarakkeessa

• Jos asiakas on tilauksessa maksajana, näytetään ko. tilauksessa teksti 'maksajana'

• Tulevat tilaukset, mitkä eivät ole vielä voimassa, näytetään alleviivattuna

• Katkaistujen tilauksien alla lukee katkaisupäivä punaisella

Nykyiset ja tulevat tilaukset Poikkeukselliset tilaukset näkyvät Tilaukset-sarakkeessa.

Ilmoitusmyyntiä koskevat tiedot

Omat tiedot Ilmoitusmyyntiä koskevat hakukentät

Ilmoitusmyynnin olessa voimassa, voit hakea:

• vain tiettyyn myyjään liitettyjä asiakkaita valitsemalla Valitse myyjä -valikosta suodatuksen
  • tiettyjä ilmoitusvarauksia varausnumerolla

Ilmoitusmyyntiin yhdistetty myyjä näkyy listassa asiakkaan kohdalla.

Myyjä

OmaPalvelu

Jos asiakkaalla on käytössään OmaPalvelu, näkyy tieto käyttäjän tunnuksista ja viimeisestä kirjautumisesta palveluun viimeisessä sarakkeessa.

OmaPalveluun kirjautumiset Asiakasta hakemalla näet myös tiedon asiakkaan viimeisestä kirjautumisesta OmaPalveluun