Tilauksella on eri maksaja

1. Hae etusivunäkymältä asiakas

1. Etusivunäkymä

2. Asiakastiedoista klikkaa auki hakemasi tilaus

2. Asiakastiedot - näkymä

3. Tilauksen tiedoissa on lopussa Hae maksajaa ja Lisää maksajaa -painikkeet. Hae maksaja, jos hän on jo asiakkaana. Lisää maksaja, jos tilauksen maksaja ei ole vielä asiakas

3. Tilauksen tiedot - näkymä

4. Hae maksajaa - näkymästä haetaan haluttu maksaja ja klikataan valintaa

4. Hae maksajaa - näkymä

4. Lisää maksaja - näkymässä lisätään vähintään pakolliset tiedot (ympyröity kuvassa punaisella) ja painetaan Tallenna-painiketta

4. Lisää maksaja - näkymä

5. Kumpaa tahansa tapaa käytitkin, näet nyt maksajan tilaustiedoissa. Lopuksi paina Tallenna tilaus -painiketta

5. Tilauksen tiedot- näkymä