Maksumuistutuksen luominen

1. Klikkaa Laskut-välilehdeltä Hae maksumuistutettavat #1 -painiketta, kun haet laskuja, joiden eräpäivästä on kulunut yli 14 vuorokautta

1. Laskut-välilehti

TAI 1. Klikkaa Laskut-välilehdeltä Hae maksumuistutettavat #2 -painiketta, kun haet laskuja, joiden ensimmäisen maksumuistutuksen eräpäivästä on kulunut yli 7 vuorokautta

1. Laskut-välilehti

2. Näytetään haun mukaiset laskut. Voit valita kaikki laskut painamalla Valitse kaikki-painiketta, tai voit valita laskuja yksitellen. Kun olet valinnut laskut, paina joko Luo maksumuistutus #1- tai Luo maksumuistutus #2 -painiketta valintasi mukaan

2. Laskut-välilehti

3. Näyttöön tulee vahvistusviesti. Paina OK

3. Vahvistusviesti