Tervetuloa

Tervetuloa TaikaTilaus -tukisivustolle.

Tältä sivustolta löydät ohjeet TaikaTilaus -ohjelmiston käyttöön, sekä uusimmat tuoteuutiset, uutiskirjearkiston, ja webinaaritallenteet.

Yleistä tietoa ohjeista

Tukisivun etusivu

Ohjesivulta löydät yksityiskohtaiset ohjeet kaikista TaikaTilaus-palvelun ominaisuuksista. Yrityksesi tilauksesta riippuen TaikaTilaus-palvelu sisältää tilausten ja/tai ilmoitusten hallinnan palvelut, ja täten ohjeet on jaettu näiden kategorioiden mukaan. Lisäksi löydät yleispätevät ohjeet palveluiden jaetuista ominaisuuksista, kuten raporteista, riippumatta siitä, kumpaa niistä käytät. Jos käytössäsi on lisäpalveluita, kuten OmaPalvelu, myös niiden käyttöön löydät ohjeet täältä. Jos olet kiireessä, voit kurkata Pikaohjeita, jotka opastavat yleisten kysymysten ratkaisussa. Kirjallisia vastauksia yleisiin kysymyksiin löytyy FAQ-välilehdestä. Jos olet visuaalisempi oppija, voit myös katsoa, löytyykö kysymykseesi vastausta Ohjevideoista.

Huomioithan, että kaikki tämän palvelun toiminnot ovat asiakaskohtaisesti asetuksista käyttöönotettavissa. Palvelun näytöt muokkautuvat käyttöönotettujen palveluiden mukaan. Näissä ohjeissa esitetyt mallikuvat voivat siis poiketa omasta näkymästäsi. Jos näin on, jätä vain mallikuvien ylimääräiset kentät huomiotta, ellet tiedä, että kyseinen toiminto pitäisi olla sinulla käytössä.

Kiitos, että olet valinnut TaikaTilauksen! Toivomme, että löydät etsimäsi.