Kestojatko

Kestojatkon tekeminen

Kestojatko-näkymässä jatketaan kestotilauksia uudelle tilauskaudelle.

Kestojatko

Valitse Lehti ja kestojatkon alku- ja loppupäivä. Uuden kestojatkon alkupäivä pitäisi olla sama kuin edellisen kestojatkon loppupäivä. Muuten jotain tilauksia saattaa tippua välistä ja niitä ei jatketa.

Kestojatko Vanhan ja uuden kestojatkon loppu- ja alkupäivän tulisi olla sama.

Hae jatkettavat kestotilaukset –painiketta painamalla saat näkyviin listauksen kestotilauksista, jotka ovat loppumassa antamallasi aikavälillä.

Listaus jakaantuu kahteen osaan:

• Jatkettavat kestotilaukset
  • Kestotilaukset, joita ei jatketa (esim. kestotilaus on katkaistu)

Kestotilauksia jatkettaessa tutkitaan lehtikohtaisesti (ei yksittäisen tilaustuotteen mukaisesti), että löytyykö uudempaa voimassa olevaa tilausta

• jos löytyy uudempi tilaus, niin jatkamista ei tehdä
  • jos ei löydy uudempaa tilausta, niin jatkaminen tehdään

Kestotilauksien käsittelyyn pääset klikkaamalla Siirry tilausten jatkamiseen –painiketta

Kestotilauksien jatkaminen Lista jatkettavista kestotilauksista

Kestotilauksien jatkaminen Lista ei-jatkettavista kestotilauksista

Tilauksien jatkamisesta muodostuville laskuille voi lisätä halutun tekstin kirjoittamalla tai klikkaamalla Näytä aikaisemmat tekstit -painiketta ja Valitse-linkkiä halutun sisällön kohdalla.

Kestotilauksien jatkaminen Laskuille voi lisätä aikaisemmin käytettyjä tekstejä.

Kestotilauksien jatkaminen Klikkaa Valitse haluamasi tekstin kohdalla liittääksesi se laskuille.

Painamalla Jatka kestotilaukset -painiketta suoritat kestojatkon. Kestojatkon suorituksesta tulee tieto Kestojatko-välilehden etusivulle.

Kestotilauksien jatkaminen Suoritettu kestojatku näkyy välilehden etusivulla.