Virheellisen suorituksen tiliöinti

1. Avaa Suoritukset-välilehti ja valitse Hae vain käsittelyä vaativat. Paina Hae

1. Suoritukset välilehti

2. Alle tulee lista virheellisistä suorituksia. Info-kentässä lukee selvitys, miksi suoritus ei kohdentunut laskulle

2. Virhehaun listaus ja infokentän merkitys

3. Valitse Laskun numero, mitä haluat käsitellä

3. Laskun valinta

4. Laskunäkymästä klikkaa Liitä suoritus-painiketta

4. Laskunäkymä

5. Suorituksen liittäminen. Ohjelma hakee virheellisen suoritus IDn. Kun ID on oikein, paina Hae

5. Suorituksen liittäminen

6. Täytä suorituksen tiedot avautuvaan kenttään ja paina Tallenna

6. Suorituksen käsittely

7. Laskulle tulee näkyviin tiliöinti ja lasku muuttuu maksetuksi

7. Valmis tiliöinti