Syyskuu 2024

Uudistuksia TaikaTilaus-tuotteeseen 1.9.-30.9.2024 välisenä aikana.

Kysy tarkemmin yksittäisten toiminnallisuuksien käyttöönotosta tuestamme.

Postitukset käyttöliittymään

Postituksen voi nyt tehdä käyttöliittymässä ilman ulkoista SFTP-client sovellusta.

Postitusten tiedot -välilehdelle on lisätty Siirrä FTP:llä -painike, jolla postitusajon ainestot siirretään Postiin, painoihin ja varhaisjakeluyhtiöihin.

Postituslista - Postitusohjeet

Kun siirto on valmis, tieto siitä tulee näkyviin.

Postituslista - Postitusohjeet

Lisätietoja postitusohjeissa.

Kontaktin laskut

Asiakaskortille Laskut-kohtaan on lisätty kentät Muoto ja Tila, jotka ovat olleet aikaisemmin Laskut-näytöllä.

Asiakaskortti

Laskujen kielistys

Voit nyt valita, millä kielellä asiakkaat saavat laskunsa. Tällä hetkellä vaihtoehtoina ovat suomi, englanti ja espanja. Ruotsi on työn alla. Jos haluat ottaa toiminnon käyttöön, lähetä viesti tuki@taikatilaus.fi

Asiakaskortti - Laskun kieli

Tietoturva- ja versiopäivitykset

SFTP-kirjasto SSH.NET on päivitetty uuteen versioon 2024.1.0. Versio on paremmin yhteensopiva uusien protokollaversioiden sekä OpensSSH-kirjaston uusimpien versioiden kanssa.