Toukokuu 2024

Uudistuksia TaikaTilaus-tuotteeseen 1.5.-31.5.2024 välisenä aikana.

Kysy tarkemmin yksittäisten toiminnallisuuksien käyttöönotosta tuestamme.

Saldo

Ohjelmaan on lisätty uusi toiminto, jonka avulla asiakkaan maksama saldo voidaan käyttää sisään tulevien tilausten tai laskujen maksamiseen.

Kun maksettu tilaus katkaistaan, asiakkaalle hyvitetään saamattomista lehdistä tietty summa, joka siirretään hänen saldokseen tulevien laskujen maksamiseen.

Saldo

Jakeluhäiriöt

Asiakaskortilla on uusi kenttä, mihin voidaan lisätä tietoa asiakkaan kokemista jakeluhäiriöistä. Asiakas voi ilmoittaa häiriöistä myös itse OmaPalvelun kautta, milloin tieto tulee automaattisesti asiakaskortille. Ohjelma voi myös automaattisesti lähettää tiedon eteenpäin jakelupalvelulle, kuten Postille.

Jakeluhäiriö

Jaksotusraportti

Ohjelmassa on uusi jaksotusraportti. Uusi raporttiversio yhdistää vanhojen jaksotusraporttien ominaisuuksia yhteen raporttiin.

Jaksotusraportti

Pakettimyynti

Nyt voit asetuksista muodostaa tilaustuotteista tilauspaketteja, joilla on yksi hinta.

Jakeluhäiriö

Planner-liittymä

Uusi integraatio Anygraaf Planner-suunnittelutyökaluun. Integraation avulla voit siirtää TaikaTilauksessa käsiteltyjä ilmoitusvarauksia ja aineistoja Planneriin paperilehden suunnittelua ja taittoa varten. Liittymä toimii lähes reaaliaikaisesti. Ilmoitusvarauksen tiedot, kuten lehden numero, ilmoitusosasto ja koko, siirtyvät Planneriin heti, kun ne ovat saatavilla. PDF-muotoinen ilmoitusaineisto siirtyy myöhemmin sen valmistuttua. isäksi kaikki muutokset ilmoitusvarauksiin ja aineistoihin siirtyvät automaattisesti.

Fennoa-liittymä

Uusi integraatio myyntilaskujen kirjanpitotositteiden automaattiseen vientiin TaikaTilauksesta Fennoa taloushallinto-ohjelmaan. Toiminto vähentää kirjanpitäjän työtaakkaa, koska kirjanpitoraportteja ei erikseen tarvitse hakea TaikaTilauksesta. Kirjanpitotosite viedään Fennoaan myyntireskontran tilitapahtumista, kuten lähetetyistä myyntilaskuista ja asiakkaan suorittamista maksuista.