Huhtikuu 2024

Uudistuksia TaikaTilaus-tuotteeseen 1.4.-30.4.2024 välisenä aikana.

Kysy tarkemmin yksittäisten toiminnallisuuksien käyttöönotosta tuestamme.

Stripe-maksupalvelu

Stripe-maksupalvelulla tilaaja voi maksaa tilauksensa, olipa kyse sitten digitaalisesta tilauksesta tai perinteisestä lehtitilauksesta, kuukausittain luottokortiltaan -/maksukortiltaan. Tämä maksutapa on tuttu kaikille meistä vaikkapa erilaisista suoratoistopalveluista.

Tilaajamyynnin raportointi

Tilaajamyynnin raportointia on kehitetty tarkemmaksi ja nyt on mahdollista myös laskea myyjäkohtaisia palkkioprosentteja. Palkkioprosentit voivat poiketa toisistaan.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen Authenticator-sovelluksella

Pääkäyttäjien kirjautumisessa mahdollista käyttää Google Authenticator tai Microsoft Authenticator -lisätunnistusta.

Omat tiedot - Käyttäjän tiedot

Omat tiedot - Käyttäjän tiedot

Authenticatorin käyttöönotto

Authenticator

Quintype-kertakirjautuminen

Kertakirjautuminen toteutettu Quintype-julkaisualustaan.

Tietoturvapäivitykset

• Ohjelmistokomponentteja päivitetty koko tuotteen laajuisesti
  • Palvelinkonfiguraatiota ja salausta kovennettu