Skip to main content

Käyttäjät

Käyttäjät​

info

Käyttäjätietoja voivat ylläpitää vain pääkäyttäjät.

Avaa käyttäjätunnusten hallinta valitsemalla ylävalikosta Ylläpito > Käyttäjät.

Sivulla voit tarkastella sovelluksen käyttäjätunnuksia ja niiden käyttöoikeuksia. Käyttäjäluettelossa näkyvät:

  • käyttäjätunnus
  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • rooli
  • tunnuksen voimassaoloaika
  • viimeisin kirjautuminen
  • tunnuksen lisäämispäivä

Hae käyttäjää kirjoittamalla hakusana Käyttäjätunnukset-kenttään. Jos haluat nähdä myös poistetut käyttäjätunnukset, ota käyttöön Näytä myös poistetut.

Avaa käyttäjätunnus muokattavaksi napsauttamalla rivin vasemmassa reunassa olevaa kynäkuvaketta. Lisää uusi käyttäjätunnus napsauttamalla Uusi käyttäjä.

Käyttäjäluettelo, käyttäjähaku ja käyttäjätunnusten hallintatoiminnot

Uuden käyttäjän lisääminen​

Lisää käyttäjä napsauttamalla Uusi käyttäjä.

Täytä käyttäjän tunnus- ja yhteystiedot:

  • Käyttäjätunnus
  • Nimi
  • Sähköposti
  • Matkapuhelin
  • Kieli
  • Lisätiedot
  • Rooli: valitse käyttäjän rooli (käytetään ilmoitusten hallinnassa; roolit ovat Myyjä ja Käsittelijä).
  • Tunnus voimassa asti: määritä käyttäjätunnuksen viimeinen voimassaolopäivä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, tunnus on voimassa toistaiseksi.
  • Sallitut sähköpostiosoitteet: määritä sähköpostiosoitteet tai verkkotunnukset, joihin käyttäjä saa lähettää sähköpostia. Erota osoitteet puolipisteellä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, lähettämistä ei rajoiteta.

Uudelle käyttäjälle on määritettävä salasana. Kirjoita salasana Salasana-kenttään tai luo se napsauttamalla Luo satunnainen. Toimita salasana käyttäjälle itse.

Tallenna käyttäjä napsauttamalla Tallenna. Voit poistua lisäämättä käyttäjää napsauttamalla Peruuta.

Määritä käyttäjän TaikaTilaus-valikko-oikeudet tallentamisen jälkeen vanhassa versiossa valitsemalla Asetukset > Käyttäjät.

Uuden käyttäjän tunnus- ja yhteystiedot sekä salasana

Käyttäjän tietojen muokkaaminen​

Avaa käyttäjän tiedot napsauttamalla käyttäjäluettelossa rivin vasemmassa reunassa olevaa kynäkuvaketta.

Käyttäjän tietojen avaaminen muokattavaksi kynäkuvakkeella

Voit muokata käyttäjän muita tietoja, paitsi käyttäjätunnusta.

Tallenna muutokset napsauttamalla Tallenna. Voit poistua tallentamatta muutoksia napsauttamalla Peruuta.

Poista käyttäjätunnus napsauttamalla Poista.

Huomaa

Käyttäjätunnusta ei kannata poistaa, ellet halua menettää käyttäjään liittyviä historiatietoja lokeista. Poistamisen sijaan määritä Tunnus voimassa asti -kenttään päivä, jolloin käyttäjän kirjautuminen halutaan estää.

Salasanan vaihtaminen​

Kirjoita uusi salasana Uusi salasana -kenttään tai luo salasana napsauttamalla Luo satunnainen. Jos salasanaa ei vaihdeta, jätä kenttä tyhjäksi.

Tallenna muutokset napsauttamalla Tallenna. Voit poistua tallentamatta muutoksia napsauttamalla Peruuta.

Käyttäjän tietojen muokkaus ja uuden salasanan määrittäminen