Versiotiedote Toukokuu 2024

· One min read

Toukokuussa TaikaTilaus-tuotteeseen on lisätty uusia toiminnallisuuksia, joiden tarkoituksena on tehdä palvelusta entistä monipuolisempi ja käyttäjäystävällisempi.

Saldotoiminto mahdollistaa asiakkaiden maksamien saldojen hyödyntämisen tulevien tilausten tai laskujen maksamiseen. Tämä ominaisuus helpottaa maksujen hallintaa ja tarjoaaa joustavuutta asiakkaille.

Nyt asiakkaat voivat myös ilmoittaa kokemistaan jakeluhäiriöistä suoraan OmaPalvelun kautta, mikä tekee häiriöiden seurannasta ja hallinnasta entistä helpompaa. Lisäksi ohjelma voi automaattisesti lähettää häiriöilmoitukset eteenpäin jakelupalvelulle, kuten Postille.

Tuotepaketointi on nyt entistä joustavampaa uuden asetuksen ansiosta, jonka avulla tilaustuotteista voidaan muodostaa tilauspaketteja. Näillä paketeilla on yksi hinta, mikä helpottaa asiakkaiden päätöksentekoa ja tekee tilaamisesta yksinkertaisempaa.

Liittymät muihin järjestelmiin ovat olennainen osa sujuvaa käyttöä ja automaatiota. Uutuutena tarjoamme liittymät Planner-suunnittelutyökaluun ja Fennoa-taloushallintojärjestelmään.

Lue toukokuun versiotiedote