Skip to main content

Versiotiedote Kesäkuu 2024

· Lukuaika 1 minuutti

Kesäkuussa TaikaTilauksen tuotekehityksen keskiössä on ollut ilmoitusten hallinta.

Uutena toimintona on kehitetty rivi-ilmoitustyökalu, joka sujuvoittaa ilmoitusmyyntiä. Tämän työkalun avulla käyttäjät voivat tuottaa luokiteltuja ilmoituksia, kuten "Ostetaan", "Myydään", ja "Vuokrataan". Ilmoituseditorissa on mahdollista muotoilla tekstiä ja liittää kuvia. Valmis ilmoitus siirretään suoraan lehden taittotyökaluihin PDF-muodossa.

Tilausten hallinnassa uutena ominaisuutena on mahdollisuus määritellä asiakaskohtainen perintäkielto.

Tilaajapalvelun itsepalvelukanava OmaPalvelu on hioutunut käyttöönottojen myötä entistä monipuolisemmaksi. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme OmaPalvelun käyttöönottoa, sillä se tehostaa asiakaspalvelua ja parantaa asiakaskokemusta merkittävästi.

Lue kesäkuun versiotiedote tästä

Uutiskirje Kesäkuu 2024

· Lukuaika 5 minuuttia

Hei,

Nyt on aika jälleen lähestyä teitä TaikaTilauksen uutiskirjeellä, juuri sopivasti ennen kesälomakauden alkua. Osa meistä aloittaa kesäloman perinteiseen tapaan juhannuksesta ja suuri osa sitten heinäkuun alusta ja heinäkuun toisesta viikosta eteenpäin. Aikamoinen aika taitaa kulua ennen kuin Suomessa siirrytään aidosti eurooppalaiseen lomakulttuuriin, jossa lomat kohdistuvat elokuulle, jos koskaan.

Alkoipa loma itse kullakin milloin tahansa, olemme sen kaikki ansainneet. Tuntui välillä siltä, että se talvi ei lopu koskaan. Nyt tietysti toiveena on, että pääsemme nauttimaan aidosta suomalaisesta kesästä mahdollisimman pitkään.

Tässä uutiskirjeessä kerromme muutoksista TaikaTilauksen organisaatiossa, sekä uudistuksista koskien tukisivustoamme sekä ulkoista ilmettämme ja verkkosivujamme. Lisäksi tulemme kertomaan arvonlisäveron muutoksesta ja kehitystyöstä koskien integraatiopalveluitamme.

Toivotan kaikille teille mukavaa kesää ja rentouttavaa lomaa sitten kun sen aika on. Ja tietenkin mukavaa Juhannusta kaikille!

Jari ja TaikaTilaus tiimi

Versiotiedote Toukokuu 2024

· Lukuaika 1 minuutti

Toukokuussa TaikaTilaus-tuotteeseen on lisätty uusia toiminnallisuuksia, joiden tarkoituksena on tehdä palvelusta entistä monipuolisempi ja käyttäjäystävällisempi.

Saldotoiminto mahdollistaa asiakkaiden maksamien saldojen hyödyntämisen tulevien tilausten tai laskujen maksamiseen. Tämä ominaisuus helpottaa maksujen hallintaa ja tarjoaaa joustavuutta asiakkaille.

Nyt asiakkaat voivat myös ilmoittaa kokemistaan jakeluhäiriöistä suoraan OmaPalvelun kautta, mikä tekee häiriöiden seurannasta ja hallinnasta entistä helpompaa. Lisäksi ohjelma voi automaattisesti lähettää häiriöilmoitukset eteenpäin jakelupalvelulle, kuten Postille.

Tuotepaketointi on nyt entistä joustavampaa uuden asetuksen ansiosta, jonka avulla tilaustuotteista voidaan muodostaa tilauspaketteja. Näillä paketeilla on yksi hinta, mikä helpottaa asiakkaiden päätöksentekoa ja tekee tilaamisesta yksinkertaisempaa.

Liittymät muihin järjestelmiin ovat olennainen osa sujuvaa käyttöä ja automaatiota. Uutuutena tarjoamme liittymät Planner-suunnittelutyökaluun ja Fennoa-taloushallintojärjestelmään.

Lue toukokuun versiotiedote

Webinaari 17.5.2024

· Lukuaika 1 minuutti

Webinaarin aiheita

 • Saldo - Mahdollisuus jättää asiakkaan maksama saldo sisään tuleviin tilauksiin tai laskuihin.
 • Jakeluhäiriöt - Kirjaaminen ja raportointi
 • Pakettimyynti - Nyt myös tilauksiin liittyen
 • Myynnin uudet raportit - Ulkoisten myyntikumppaneiden palkkioraportit
 • Uusi jaksotusraportti
 • Kaksivaiheisen tunnistuksen käyttöönotto
 • GDPR vaatimusten mukainen jatkokehitys

Versiotiedote Huhtikuu 2024

· Lukuaika 1 minuutti

Huhtikuussa TaikaTilauksen käyttäjät ovat saaneet käyttöönsä odotetun päivityksen: Stripe-maksupalvelun tuen, joka tarjoaa entistä sujuvammat maksutavat. Samalla tilaajamyynnin raportointitoimintoja on viety uudelle tasolle, tarjoten käyttäjille kattavampia työkaluja myyjäkohtaisten palkkioiden seurantaan.

Tietoturvan parantaminen on myös ollut kehityksen ytimessä. Pääkäyttäjille tarjotaan nyt lisäsuojaa kaksivaiheisen tunnistautumisen myötä, mikä on merkittävä askel käyttäjätietojen turvaamisessa. Lisäksi olemme toteuttaneet useita teknisiä tietoturvapäivityksiä, jotka vahvistavat järjestelmän suojausta ja käyttövarmuutta.

Lue huhtikuun versiotiedote

Uutiskirje Huhtikuu 2024

· Lukuaika 6 minuuttia

Hei,

Tässä onkin jo aikaa siitä kun olemme viimeksi lähestyneet teitä, hyvät asiakkaamme, TaikaTilaus uutiskirjeellä. Jo tutuksi tulleen sisällön ja lähestymisen lisäksi aloitamme tässä uutiskirjeessä myös kokonaan uuden osion "Asiakastarinat", joka löytyy uutiskirjeen viimeisenä osiona.

Meillä on ollut monista syistä johtuen kiireinen talvi. Asiakaskiinnostus TaikaTilauksen palveluihin on ollut kovaa ja meillä on ollut menossa useita käyttöönottoprojekteja ja asiakasneuvotteluita. Olemme viime vuoden lopulla käynnistäneet uuden tilaajapalvelutiimin, joka on myös vaatinut työaikaamme ja resursseja. Meillä oli jonkin aikaa myös tilapäistä vajausta henkilöresursseissa, mutta tilanne on nyt jälleen normalisoitumassa.

Webinaari 28.9.2023

· Lukuaika 1 minuutti

Tallenne TaikaTilaus-webinaarista

Ajankohta: 28.9.2023 klo 10.00-10.45

Aiheet:

 • Tukipalvelun asiakaskohtainen näkymä
 • Postituksien automatisointi
 • OmaPalvelu ja OmaIlmoitus
 • Tilausvahvistuspohjat
 • Stripe-maksutapa
 • Ulkoistettu asiakaspalvelu
 • Valvontatyökalu